Wie is MaatVak?

MaatVak is Maaike van de Maat. Na mijn studie Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente heb ik werkervaring opgedaan in de functies Beleidsmedewerker bij het examenbureau voor de brandweer en Opleidingsadviseur bij thuiszorgorganisatie Vérian.

Sinds begin 2014 ben ik werkzaam als zelfstandig onderwijskundig adviseur en geef ik vakkundig onderwijsadvies op maat. Ik werk op het gebied van beroepsgericht opleiden en examineren voor onderwijsinstellingen (mbo) en bedrijven.

Kwaliteit vind ik erg belangrijk en ook in mijn eigen werk streef ik naar het hoogst haalbare. Daarnaast geeft het samenwerken met mensen (van verschillende disciplines) mij inspiratie. Mijn werkwijze is georganiseerd en gestructureerd, waarbij ik durf door te vragen en oog voor detail heb. Tenslotte kenmerkt mij mijn enthousiasme: vol energie ga ik er voor!